365 dages bytteservice

Det skal være lige så nemt at bytte og returnere, som at købe i vores webshop. Hvis du fortryder eller af andre årsager ønsker at sende en vare retur, har du derfor altid den almindelige fortrydelsesret, ligesom vi derudover tilbyder en udvidet bytteservice og returret gældende i 365 dage efter købet på de vilkår, som er nærmere beskrevet nedenfor.


Fortrydelsesret

Du har naturligvis din almindelige 14-dages fortrydelsesret, idet du skal følge samme proces og vilkår for returnering af pakken, som angivet nedenfor under 'Udvidet returret'.

 

Udvidet bytteservice

Vi yder 365 dages bytteservice, gældende fra den dag købsbeviset (ordrebekræftelse, bon, byttemærke) er udstedt. Varer købt på legogide.dk kan byttes online og i butikken på Jægersborg Allé 16, 2920 Charlottenlund. 

Alternativt kan varerne byttes ved, at du returnerer varen, som angivet nedenfor under 'Udvidet returret' og foretager en ny bestilling på webshoppen af den eller de varer, som du ønsker i stedet for. Dette sikrer at din(e) nye vare(r) leveres til dig hurtigst muligt, og at din kvittering matcher det du har købt.


Udvidet returret

Udover den almindelige fortrydelsesret tilbyder vi en udvidet returret, så du har mulighed for at returnere varen i 365 dage efter ordredatoen. Vi har vedlagt en GLS returlabel, som du er velkommen til at anvende, herved fratrækkes 39,- kr. fra det oprindelige købsbeløb, når vi refunderer dine penge. Pengene refunderes, når vi modtager returpakken. Det er dit ansvar, at pakken kommer sikkert retur til os, og du bærer således risikoen for varen indtil vi modtager den retur hos os. Derfor anbefales det, at du altid får en kvittering for indlevering af pakken hos fragtfirmaet/indleveringsstedet samt et tracking nummer - uanset om du anvender vedlagte returlabel eller sender på anden måde. Skulle din pakke blive væk, er det dit ansvar at få erstatning af det fragtfirma du har anvendt.

Når du har sendt en vare retur, vil du altid få tilsendt en kvitteringsmail, når vi har modtaget varen og refunderet dit tilgodehavende. I mailen er der vedhæftet en kreditnota hvor du har et overblik over hvad der er refunderet. Du vil altid få refunderet beløbet til samme konto, som købet er foretaget fra. Normalt refunderer vi beløb for returvarer indenfor 1-5 hverdage. I travle perioder kan der gå op til 14 dage.


Retur- og fortrydelsesbetingelser

Når du sender varer retur, er det dit ansvar at varen er forsvarligt pakket og returneres i original, ubrugt, ubeskadiget og i ubrudt emballage. Modtager vi din returvare i forringet stand, betragtes det som værdiforringelse, som du hæfter ved og derved fratrækkes købsbeløbet. Leg & idé sælger nye varer og henholder sig til Købelovens regler om mangler, i det tilfælde en returvarer betragtes som værdiforringet. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at vælge ikke at afhente din pakke. Henter du ikke din pakke, pålægger vi et samlet gebyr for returfragt og administration på 75 kr., som vi trækker fra det beløb, du skal have tilbage. Det resterende beløb bliver overført til den konto, som blev anvendt ved købet. Dette gælder både ved 'modtagelse nægtet' og ved 'uafhentet pakke'. Det gælder naturligvis ikke, hvis du selv har sendt den retur som en almindelig returvare, som normalt vil være tilfældet. Leg & idé modtager ikke pakker, der er sendt 'uden omdeling' eller 'pr. efterkrav'. Det er dit ansvar, at pakken bliver leveret på vores adresse, og det er dit ansvar at indholdet er pakket forsvarligt ind. Vi anbefaler, at du sender med tracking nummer.

Har du har købt varer for over 499,95 kr. og derved opnået fri fri fragt, og du derefter sender en del af din ordre retur og anvender vedlagte returlabel, så fratrækker vi 39,- kr. for returlabelen fra varens pris. Eksempel: du har købt 2 varer til 250,- kr. stykket, men sender den ene varer retur. Vi refunderer 211,- kr.

Returpakken skal indeholde dit købsbevis eller en kopi heraf og varen skal være i væsentlig samme stand og mængde som ved afsendelsen. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du sender en varer retur.


Retur adresse og mærkning

1. Pak dine returvarer
2. Vedlæg dit købsbevis samt udfyldt returseddel
3. På klæb vedlagte returlabel eller anvend egen fragtmetode
4. Send til:

Leg & idé Webshop
Jægersborg Allé 16
2920 Charlottenlund
MRK: RETUR