Handelsbetingelser

Indhold

1. Virksomhedsoplysninger

2. Bestilling, betaling og sikkerhed

3. Levering og fragt

4. Fortrydelsesret / Returnering / Bytteservice

5. Reklamation

6. Datapolitik

7. Klagemuligheder

8. Kontakt os

9. Ændringer

10. Lov og værneting

 

1. Virksomhedsoplysninger

Leg & idé ApS
Jægersborg Allé 16
2920 Charlottenlund
Cvr. 38843559
Tlf. 70 777 270
www.legogide.dk

Kundeservice butik: butik@legogide.dk
Kundeservice webshop: webshop@legogide.dk

Leg & idé butik er etableret 1. april 2019
Leg & idé webshop er etableret 1. marts 2021

 

2. Bestilling, betaling og sikkerhed

Bestilling

Vær opmærksom på, at varen ikke bliver reserveret, når du lægger den i kurven. Det kan derfor ske, at varen er blevet udsolgt, når du kommer til kassen. For at garantere din ordre, skal du gennemføre ordren. Det er muligt at vælge at få flere ordrer sendt i den samme pakke - kontakt os på mail webshop@legogide.dk eller ring på 70 777 270 i åbningstiden, så hjælper vi gerne.

Betaling

På legogide.dk kan der betales med:

  • Dankort / VISA Dankort / VISA Electron
  • MobilePay
  • VPay
  • MasterCard
  • Maestro

Som udgangspunkt er det gebyrfrit at handle på legogide.dk, men ved brug af betalingskort udstedt uden for EU, eller udstedt som erhvervskort, vil du blive pålagt et gebyr, som afhænger af typen af dit betalingskort og det samlede ordrebeløb. Du får oplyst størrelsen af gebyret, inden du gennemfører din ordre. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Leg & idé eller når varerne afhentes i butikken. Dog reserveres købsbeløbet på din konto med det samme efter bestillingen er lagt. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Når du køber varer på legogide.dk, tillægger vi maksimalt portoen afhængigt af, hvilken leveringsform du vælger. 

Når du handler med legogide.dk indgås aftaler på dansk. Alle priser er oplyst i danske kroner (DKK) og er inkl. 25% moms og alle andre obligatoriske statsafgifter. Den oplyste pris på bestillingstidspunktet er den gældende.

Leg & idé tager forbehold for prisændringer, tastefejl, udsolgte varer og lignende.

Sikker betaling

Vi anvender QuickPay, der er en PCI-DSS certificeret betalingsgateway. PCI-DSS står for “Payment Card Industry - Data Security Standard” og betyder, at løsningen lever op til kortindustriens fælles sikkerhedsstandard og krav vedrørende datasikkerheden omkring kortbetalinger. QuickPay er certificeret efter den seneste udgave af PCI DSS Level 1. Herudover følger vi EU's regler om kortbetalinger og er opdateret med SCA-protokol, som på dansk står for 'stærk kundeverifikation', dvs. at du som kunde skal verificere dig med et to-faktor-godkendelsessystem (typisk nem-id). Dette for at du som kunde skal føle dig tryg ved at handle på nettet samt at minimere svindel.

Ean

Ønsker du at handle via ean, taster du blot ean-nummeret i betalingsmodulet. Kontakt os gerne for større ordre, så vi kan sørge for at have varerne på lager. 

Tilgodebevis og gavekort

Der kan ikke betales med tilgodebevis fra butikken på legogide.dk
Du kan ikke købe eller betale med gavekort på legogide.dk, men vi arbejder på en løsning.


3. Levering og fragt

Vi sender kun pakker, der er forsikret med track and trace. Som virksomhed er det os pålagt at kunne dokumentere, at kunder modtager deres varer, såfremt der skulle opstå tvivlsspørgsmål herom. Derfor er det desværre ikke en mulighed at få tilsendt varer pr. brev. Vi sender alle ordrer med GLS eller Postnord, dette for at yde den bedste service og sikkerhed for vores kunder. 

Dit ansvar

Det er afgørende at det rigtige navn, adresse, mobilnummer og e-mail er påført korrekt ved bestilling af ordren. Hvis ikke navnet står på postkassen ved hjemmelevering, kan pakken risikere at blive sendt retur. Hvis der er fejl i mobilnummer eller e-mail, risikerer du ikke at få besked om at din pakke er klar til afhentning, og den kan derfor blive sendt retur. Skulle dette ske eller du på anden vis glemmer at afhente sin pakke og den bliver sendt retur til hos, så eftersender vi selvfølgelig pakken - dog mod betaling af ny fragt, da det er kundens pligt at oplyse de korrekte informationer samt at få afhentet pakken i tide.

Forsendelser i Danmark: 

Ordre under 499,95
  • Levering til Postnord Collect: kr. 29,-
  • Levering til privatadresse med Postnord: kr. 39,-
  • Levering til erhvervsadresse med Postnord: kr. 49,-

Fri fragt
  • Klik & hent i butik: GRATIS
  • Ved køb over 499,95 kr. leverer vi fragtfrit til nærmeste Postnord Collect pakkeshop.


Vi leverer indenfor 1-3 hverdage. Alle ordre der er modtaget inden kl. 14, sendes samme dag med Postnord. Ifm. Black Friday og i december kan der forekomme forsinkelser.

Uafhentede pakker pakkeshops

Henter du ikke din pakke, pålægger vi et samlet gebyr for returfragt og administration på 75 kr., som vi trækker fra det beløb, du skal have tilbage. Det resterende beløb bliver sat tilbage på kortet der er blevet anvendt ved købet.

Uafhentede pakker butik

Henter du ikke din pakke i butikken indenfor 7 dage, forbeholder vi os retten til at annullere din ordre medmindre andet er aftalt.
 

4. Fortrydelsesret / Returnering / Bytteservice

Det skal være nemt og trygt at handle i vores webshop. Vi yder 365 dages bytteservice både i webshoppen og butikken, gældende fra den dag købsbeviset er udstedt. Ved fremvisning af købsbevis (ordrebekræftelse), kan du desuden få dine penge retur, såfremt varen er salgsbar i original og uskadt emballage. Læs mere om proces og vilkår for fortrydelsesret, returnering og bytteservice HER


5. Reklamation

Alle varer er omfattet af Købelovens regler om 2 års reklamationsret. Det betyder at du som kunde har ret til at klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 2 år efter købsdatoen. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slidtage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Du skal reklamere indenfor 'Rimelig tid' efter, at du har opdaget manglen ved varen. Det kan du gøre ved at skrive til os på på webshop@legogide.dk eller ringe på telefon 70 777 270. Vi vil altid forsøge at skabe den mest optimale løsning for dig som kunde, og har derfor brug for at du så detaljeret som muligt beskriver fejl og mangler ved varen. 

Sådan gør du

Ved en reklamation bedes du venligst udfylde vedlagte returformular eller hente den her med en detaljeret beskrivelse af de fejl/mangler du oplever ved varen. Send pakken til:

Leg & idé Webshop
Jægersborg Allé 16
2920 Charlottenlund
MRK: RETUR 

Varen skal pakkes og sendes i forsvarlig emballage og der må ikke påklæbes adresselabel eller pakketape på selve varen eller dens originale emballage. Husk at få en kvittering for afsendelse, da du som kunde har ansvaret for pakken/varerne indtil vi kvitterer for modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer. Skulle din pakke blive væk, er det dit ansvar at få erstatning af det fragtfirma du har anvendt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt til pakkeboks, pr. efterkrav eller lignende.


Refundering

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis det fulde beløb inkl. fragtomkostninger - såfremt dine fragtomkostninger betragtes som 'rimelige'. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til fragt.


6. Persondatapolitik

Klik HER og læs, hvordan vi behandler dine persondata.


7. Klagemuligheder

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på webshop@legogide.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
https://naevneneshus.dk/

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr


8. Kontakt

Vi imødeser altid din henvendelse, så vi kan blive klogere på, hvad du som kunde søger, mangler og begejstres ved på vores webshop. Send gerne en mail wepshop@legogide.dk eller kontakt os på tlf. 70 777 270.

9. Ændringer

Vi beholder os retten til, til en hver tid at ændre virksomhedens handelsbetingelser. 


10. Lov og værneting

Køb af varer på legogide.dk er undergivet dansk ret og enhver tvist skal afgøres af de ordinære danske domstole med Retten i Gentofte som første instans.